top of page

Afdødekontakt

 

Den måde en afdøde kontakt foregår på er, at vi sidder overfor hinanden og jeg starter med at fortælle dig hvordan sessionen kommer til at forløbe. Du vil få tilbudt vand og mulighed for lige at falde til.

 

Derefter formidler jeg kontakten til den du har brug for, og starter med at beskrive hvordan personen ser ud og/eller personlighed, samt et fælles minde - for at være sikker på at du kan genkende vedkommende.Først når du føler dig sikker på, at det er din kære der er tilstede, etablerer jeg fuld kontakt imellem jer.

 

Jeg lader først den afdøde komme til orde, og derefter kan du få sagt det du har brug for, og evt. få svar på de spørgsmål du måtte have.

 

Jeg foretrækker, at du tager et billede med af personen du ønsker at komme i kontakt med i en konvolut, men jeg ønsker ikke at se billedet før sessionens afslutning.

 

Jeg kan ved en afdøde kontakt ikke garantere, at du kommer i kontakt med den kære du ønsker. Der kan være situationer hvor den afdøde ikke har mulighed for at komme tilstede, og jeg vil da tilbyde dig en clairvoyance i stedet.

 

Det hele foregår under rolige og trygge omgivelser.

 

 

 

 

bottom of page