top of page

Balance pakke

 

"Stress af & genfind balance"

 

Det er vigtigt at få skabt balance mellem den aktive og den afslappede side i vores liv. I et samfund hvor vi hele tiden skal tænke, problemløse og handle kommer der ofte en ubalance - vi bliver trætte før tid og udvikler ubalancen stress.

 

Ved at komme tilbage til kroppen, give slip på tankerne, får dit hoved den pause der gør, at du efterfølgende vil kunne se på dit liv og udfordringer i et nyt perspektiv, med mere overskud.

 

Balance forløbet strækker sig over 3 mdr  - ideel til dig med stress, eller dig der er kommet mere i balance, men stadig hurtigt mærker stressreaktioner som fx uro, tankemylder, søvnproblematikker m.m.

 

 

Balance pakken indeholder:

 

1½ times start samtale og clairvoyance hvor dine udfordringer og muligheder for at genfinde balance kortlægges, efterfulgt af en kropslig afspænding

 

4 timers behandling inc. samtale og meditationstræning fordelt over 3 møder a 80 min.

 

2 opfølgende og opmuntrende E- mails eller telefon opringninger mellem behandlingsgangene til at holde dig motiveret i din proces.

 

1 times afsluttende clairvoyance og samtale omkring dit liv uden stress. (Hvad så nu?)

 

Du skal være klar til at arbejde med dig selv, for at få fuld udbytte af denne mulighed. Der vil være hjemmearbejdsopgaver imellem sessionerne, for at du kan opnå de ønskede resultater

 

Særpris 3500 kr. for hele forløbet.

 

bottom of page