top of page

Anbefalinger

 

Seneste udtalelser om Thea Sartou

 

Thea er for mig meget tydelig i beskrivelse af mit indre og det der rør sig i mit liv. Hun er en fantastisk formidler på en hel klar og tydelig måde. Jeg føler mig forstået og bliver støttet i det jeg oplever og ikke mindst bokser med i livet. Det hjælper mig til større forståelse af mig selv og hjælper mig til at være mere tro mod mig selv.

 

Thea har en smittende positiv energi og jeg føler mig meget tilpas når jeg sidder i stolen med alle mine følelser uden på huden.

Jeg føler mig heldig over at jeg har mødt Thea der kan være talerør og guide mig i livets spørgsmål.

 

Stor tak og taknemmelighed, Christina Trasborg, Maj 2014

 

 

Thea er en super dejlig underviser som er god til at forklarer og som har en beundringsværdig tålmodighed.

Katrine Lynøe, Maj 2014

 

 

En clairvoyance hos Thea er en meget "levende" seance. Thea er en rigtig god formidler af budskaberne i både ord og kropssprog.

Hun fortæller, hvordan hun ser eller føler budskabet/meldingerne og sikrer sig løbende undervejs, om hendes fortolkninger giver mening.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale en clairvoyance hos Thea. Jeg gik meget beriget derfra.

Annelise Vestergaard, Juni 2014

 

"Mange tak for sessionen det var en helt fantastisk oplevelse, og utrolige evner du har. Jeg vil slet ikke udelukke at jeg kommer igen en anden gang."  Marie 27 år Juli 2014

 

 

Thea er en utrolig dygtig clairvoyant med en stærk energi - hvis du har brug for lidt hjælp til at finde din retning eller har brug for svar på nogle spørgsmål, kan jeg varmt anbefale Thea ♥

Susanna Zenani, Juli 2014

 

 

Præcision, professionalisme og hjertevarme, er bare nogle af de ord der beskriver Thea.

 

Thea er af de dygtigste clairvoyante jeg har været til, hvis ikke dén dygtigste! Hendes store hjerte og lyst til at hjælpe, er det første man mærker - og udover hendes fantastiske personlighed, er hun så ufatteligt skarp og præcis i sine clairvoyancer!

 

Thea giver mig gentagende gange kuldegysninger og jeg sidder tilbage med en følelse af, at intet er gået Theas opmærksomhed forbi.

 

Mine varmeste anbefalinger!

Kærligst Zoey, August 2014

 

 

Hej Thea ❤️ må lige udtrykke min taknemmelighed for dine evner, fuck du er spektakulær GOD. Jeg er blevet mig selv igen, min ryg er helt smerte fri og jeg føler mig så glad og fri i mit sind (som jeg var før jeg blev syg ) tak tak tak for dig. 💐🌸🌷🌷🌹🌹🌹🌹😍😍🐬😇❤️❤️❤️

Kit, August 2014

bottom of page