top of page

Clairvoyance

 

Modtag clairvoyant rådgivning og vejledning hvis du  

 

  • Står lige dér i dit liv, hvor du kunne have brug for vejledning?

  • Er i tvivl om hvilke valg, der er de rette for dig?

  • Ønsker at komme videre med de livsudfordringer, du gentagne gange har arbejdet med og alligevel bliver ved med at støde på?

  • Gerne vil høre om mulighederne for din fremtid?

 

En clairvoyance session er vejledning og hjælp til din selvudvikling. I den åndelige verden er der stor hjælp at hente, bl.a. i form af guider og praktiske hjælpere, der står på spring for at hjælpe dig.

 

Som clairvoyant videreformidler jeg beskeder fra den åndelige verden, der kan hjælpe dig med at komme mere i balance og opnå større selvindsigt, livsglæde og succes med det, du inderst inde ønsker.

 

Ved en clairvoyance-session hos mig, har du mulighed for at

 

  • Få konkrete redskaber til at komme videre i dit liv.

  • Få svar på dine spørgsmål fx omkring kærlighed, job eller bolig.

  • Få kompetent vejledning omkring dine valgmuligheder.

  • Høre om årsagerne bag dine udfordringer.

 

Jeg kan som clairvoyant tilbyde dig forskellige former for ydelser.

Udover clairvoyance vejledning hvor du kommer til mig, eller over telefon/skype, tilbyder jeg afdøde-kontakt og husrensning.

 

Jeg har en positiv og smittende energi og vil føre dig trygt igennem sessionen.
 

Hvordan det foregår.

 

En typisk clairvoyance session hos mig varer ca. en time og foregår på den måde, at vi sidder overfor hinanden, hvor jeg starter med at fortælle dig om rammerne for vores tid sammen.

 

Jeg vil det første stykke tid bede dig om, at holde dine private oplysninger tæt til kroppen, da jeg ønsker at vide mindst muligt om dig, mens jeg viderebringer de første kærlige råd og vejledninger, som den åndelige verden umiddelbart mener, du kan have gavn af at vide.

Du kan selvfølgelig stille uddybende spørgsmål undervejs, men ellers bare modtage. Derefter har du mulighed for selv at stille spørgsmål og vi kan gå dybere ind i specifikke områder i dit liv.

 

Under en clairvoyance-session hos mig, vil du ofte opleve at komme i kontakt med dine guider og praktiske hjælpere, samt få råd til, hvordan du selv kan øge kontakten. Jeg kommer nogle gange ind på tidligere liv, hvis dine udfordringer i dette liv har rødder dertil, for at få skabt forståelse og indsigt for problematikken og derigennem mulighed for forandring og forløsning.

 

Jeg fortæller om de muligheder, der ligger for dig i din fremtid. Det skal siges, at fremtids clairvoyance altid er med den energi, du har på det pågældende tidspunkt og muligheder hvis du følger de råd, den åndelige verden giver dig.

 

Jeg er medlem af Clairvoyant Forening, hvor jeg har underskrevet etiske regler som b.la. handler om, ikke at kigge clairvoyant på personer, der ikke selv har bedt om det, og at jeg har tavshedspligt.

 

Jeg tilbyder optagelse af sessionen på lydfil, som du efterfølgende vil få tilsendt på din E-mail. Først når jeg har sikret mig at du har modtaget lydfilen, sletter jeg min udgave dog senest 30 dage efter.

 

 

bottom of page