top of page

Om mig

 

 

Som clairvoyant og terapeut udbyder jeg forskellige discipliner indenfor clairvoyance som fx husrensning, afdøde kontakt, clairvoyance vejledning, fjern clairvoyance via telefon & Skype, meditation og behandling.

 

Inden jeg blev selvstændig, havde jeg hele mit arbejdsliv været inden for sundhedsvæsenet og i socialpsykiatrien, og derigennem hjulpet mennesker med livets udfordringer, med henblik på øget livskvalitet.


Jeg har b.la. en professionsbachelor i afspænding og psykomotorik, en grunduddannelse i kognitiv terapi, reiki healing og er certificeret mindfulness instruktør.


I 2005 begyndte jeg bevidst, at udvikle mine spirituelle evner via meditation og mindfulness, hvilket førte mig til at blive uddannet clairvoyant vejleder på Clairvoyancevejlederskolen v/ Tove Kofoed, hvor jeg har modtaget undervisning af både Tove og Steen Kofoed samt Lisbeth Schubert.


Clairvoyance betyder klarsyn, men det er langt mere end mit klarsyn jeg anvender, når jeg laver en clairvoyance session. Det kan beskrives som, at jeg stiller ind på en anden dimension, der hele tiden er tilstede iblandt os, og via den kanal modtager informationer omkring dig, og din livssituation.


Jeg har tavshedspligt i alle mine virker, og stiller ikke clairvoyant ind på død, alvorlig sygdom eller på personer der ikke har udtrykt et ønske, om min hjælp via den åndelige verden.               

                  

Det er en ære for mig at videreudvikle og dygtiggøre mig personligt og fagligt, så jeg kan være til bedst mulig hjælp for dig.

bottom of page